مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

آشنايي با علائم اعتياد به هروئين يكي از مسائلي است كه براي بسياري از خانواده‌ها اهميت بسياري دارد. هروئين به‌عنوان دارويي كه از مورفين يا كدئين تهيه مي‌شود در ابتدا به‌عنوان يك مسكن در زمينه‌هاي پزشكي مورداستفاده قرار گرفت اما پس از مدتي و با توجه به خاصيت اعتيادآوري بالايي كه داشت استفاده از آن ممنوع اعلام شد.

منبع: علائم اعتياد به هروئين

بااين‌حال مصرف غيرقانوني آن تا كنون ادامه پيدا كرده و به‌عنوان يكي از قوي‌ترين انواع مخدرها شناخته مي‌شود و سالانه افراد بسيار زيادي را درگير مي‌كند. درصورت آشنايي با علائم سوءمصرف اين ماده مخدر مي‌توانيد اعتياد به آن را در نزديكان خود تشخيص داده و براي بهبود شرايط آن‌ها اقدام نماييد. درصورتي‌كه اين نشانه‌ها را در خود يا هريك از نزديكان مشاهده مي‌كنيد، بهتر است هرچه سريع‌تر براي درمان از يك متخصص كمك بگيريد.

هروئين چيست

هروئين، ماده مخدري است كه به ديامورفين معروف بوده و به دليل اثرات سرخوشي آن استفاده مي‌گردد. هروئين تركيباتي شبيه به مورفين داشته و فرد را به اعتياد سوق مي‌دهد. اثرات هروئين سريع بوده و مصرف ­كنندگان براي اثر بخشي سريع‌تر، آن را تزريق و يا استنشاق مي­‌كنند. مصرف هروئين داراي عوارض جانبي بسياري از جمله يبوست و گرفتگي دستگاه گوارش، بيماري‌هاي كليوي و كبدي، كاهش تنفس، تنگي نفس، خشكي دهان، خواب آلودگي، اختلال در عملكرد ذهني و افزايش خطر ابتلا به هپاتيت و اچ آي وي از طريق تزريقات وريدي مي­‌باشد.

مصرف هروئين منجر به آسيب‌هاي شديد جسماني و ضررهاي ناشي از ترك آن مي‌­شود. درمان اعتياد به هروئين اغلب شامل رفتار درماني و دارو درماني است. داروهايي مانند بوپرنورفين، متادون يا نالتركسون نيز مي‌توانند اثرات را كاهش داده و به بيمار كمك‌هاي شاياني كنند.

هروئين چه شكلي است ؟

اگر به يكي از نزديكان خود شك داريد كه هروئين مصرف مي كند و مي خواهيد بدانيد هروئين چه شكلي است بايد هروئين در خالص ترين شكل خود به صورت پودر سفيد رنگ است. اما به رنگ هاي ديگري نيز همانند قهوه اي، خاكستري و حتي سياه نيز ديده شده است.

نحوه و طريقه مصرف هروئين

افراد مصرف كننده ماده مخدر هروئين از روش هاي مختلفي براي مصرف آن استفاده مي كنند از جمله اين روش ها مي توان به تزريق وريدي، دود كردن و استنشاق اشاره كرد.

  • مصرف تدخيني يا كشيدن هروئين

در اين روش مقداري هروئين را روي زرورق ريخته و سپس توسط يك لوله مقاويي باريك يا دستمال كاغذي آن را حرارت مي دهند. سپس دود حاصل از آن را توسط يك لوله باريك از طريق دهان وارد ريه خود مي كنند.

  • استنشاق هروئين

در اين روش هروئين را روي يك كاغذ ريخته و سپس با استفاده از يكي اسكناس لوله شده آن را از طريق دماغ استنشاق مي كنند.

  • تزريق هروئين

در اين روش هروئين را با جوهر ليمو يا قرص ويتامين ث در قاشق حل مي كنند و سپس كمي حرارت مي دهند. سپس محلول بدست آمده را توسط سورنگ به عضلات يا داخل رگ وريدي تزريق مي كنند.

مصرف هروئين بر گيرنده هاي اپيوئيدي تاثير مي گذارد و سبب مي شود تا فرد مصرف كننده در زمان كوتاهي به آن اعتياد پيدا كند. فرد بعد از مدت كوتاهي بعد از مصرف هروئين احساس سرخوشي و لذت مي كند كه اين لذت بعد از مدت كمي از بين مي رود.

به مرور بدن فرد نسبت به اين ماده مقاوم مي شود و براي رسيدن به همان حالت مصرف كننده مجبور است مقدار بيشتري مصرف كند. پس از گذشت حالت سرخوشي فرد مدت زيادي دچار خواب آلودگي مي شود.

بوي هروئين شبيه به چيست ؟

به طور كلي هروئين ماده مخدري است كه بويي ندارد اما زماني كه روي ورق ريخته و زير آن آتش گرفته مي شود دود حاصل از آن بوي شبيه به سركه مي دهد. اينكه چرا هروئين بوي سركه مي دهد به فرايندشيميايي توليد آن بستگي دارد. هرچه هروئين خالص تر باشد بوي سركه آن كمتر است.

علائم اعتياد به هروئين | هروئين چيست؟

هروئين يا (دي استيل مورفين) يكي از انواع مواد مخدر است كه از مورفين تهيه‌شده و قدرت اثرگذاري آن چندين برابر بيش از مورفين است. به‌طوركلي به ترياك و مواد مخدري نظير مورفين و هروئين كه از آن تهيه مي‌شوند اوپيوم يا افيون گفته مي‌شود. اصلي‌ترين مكانيسم عمل اين دسته از مواد مخدر، كند كردن فعاليت دستگاه عصبي مركزي است. به عبارتي اين مواد با اتصال به گيرنده‌هاي درد در مغز باعث افزايش ترشح مسكن‌هاي طبيعي شده و از اين طريق باعث ايجاد يك احساس آرامش و سرخوشي كاذب در فرد مي‌شود.

نشانه‌هاي استفاده از هروئين

استفاده از هروئين مانند هر ماده مخدر ديگر باعث بروز نشانه‌هاي جسمي و رواني خاصي مي‌شود كه نشان‌دهنده استفاده از اين ماده مخدر است. البته اين نشانه‌ها با توجه به سن، جنس، وزن و همين‌طور سابقه مصرف متفاوت خواهد بود. بااين‌حال برخي از شايع‌ترين نشانه‌ها استفاده از هروئين عبارتند از:

_احساس آرامش و سرخوشي كاذب كه با خلق معمول فرد متفاوت است

_احساس خواب‌آلودگي

_كاهش اشتها

_خشكي دهان

_گيجي و سردرگمي

_كاهش تنفس

_كاهش ميل جنسي

علائم اعتياد به هروئين

علاوه بر نشانه‌هايي كه در ارتباط با استفاده از هروئين بيان شد، اعتياد به اين ماده مخدر علائمي را به همراه خواهد داشت كه خبر از وابستگي جسمي و رواني به آن مي‌دهند. البته به خاطر داشته باشيد كه تشخيص قطعي ابتلاي فرد به اعتياد و همين‌طور نوع ماده مصرفي مبايد حتماً زير نظر متخصصين اين حيطه صورت بگيرد. در ادامه به علائم اعتياد به هروئين اشاره خواهيم كرد. براي اشنايي با ساير انواع مواد اعتياد آور كليك كنيد.

1. ايجاد تحمل دارويي

تحمل دارويي به اين معناست كه پس از مدتي فرد متوجه مي‌شود استفاده از ماده مخدر ديگر به‌اندازه سابق باعث بروز احساس لذت در وي نمي‌شود و براي دستيابي به لذت پيشين بايد مقدار مصرف را افزايش دهد. اين پديده معمولاً باعث خواهد شد كه فرد به ‌مرور زمان بيش‌ازپيش دچار وابستگي به ماده مخدر شده تا جايي كه بدون استفاده از آن امكان تجربه شرايط نرمال را نخواهد داشت.

2. علائم اعتياد به هروئين | بروز نشانه‌هاي ترك

افرادي كه به استفاده از هروئين اعتياد دارند پس از مدتي وابستگي جسمي و روحي به اين ماده را تجربه خواهند كرد. اين موضوع به معناي آن است كه در صورت عدم استفاده از اين ماده مخدر فرد علائم ناخوشايند جسمي و رواني نظير بي‌قراري و درد عضلاني را تجربه خواهد كرد.

3. رفتارهاي دارو جويي

به دنبال اعتياد به هروئين، فرد زمان زيادي از روز را صرف استفاده از اين ماده مخدر، تلاش براي تهيه آن يا برنامه‌ريزي براي استفاده از آن خواهد كرد. درنتيجه بهره‌وري وي در ساير زمينه‌ها كاهش پيداكرده و مشكلاتي درزمينهٔ مسائل تحصيلي، شغلي و به‌خصوص خانوادگي فرد اتفاق خواهد افتاد.

نشانه‌هاي قطع مصرف هروئين

علائم ترك يا همان نشانه‌هاي وابستگي به هروئين عبارتند از:

  • بي‌قراري
  • تحريك‌پذيري
  • تعريق بيش‌ازحد
  • افسردگي
  • درد عضلاني
  • دردهاي شكمي، اسهال، تهوع و استفراغ

درصورتي‌كه فرد مصرف ماده مخدر را به‌يك‌باره قطع كند و يا نسبت به قبل مقدار كمتري از اين ماده را استفاده كند، اين نشانه‌ها ظرف حداكثر 12 ساعت بروز پيداكرده و شدت آن‌ها به‌تدريج افزايش پيدا مي‌كند.

علائم اعتياد به هروئين | علائم مسموميت با هروئين

به دنبال اعتياد به هروئين، مسموميت يا اوردوز يكي از مشكلاتي است كه احتمال مي‌رود براي فرد پيش بيايد. مسموميت مي‌تواند به دنبال بالا رفتن تحمل دارويي و يا استفاده همزمان از انواع مواد مخدر ايجاد شود. در ادامه مهم‌ترين نشانه‌هاي اعتياد به هروئين را با يكديگر بررسي خواهيم كرد. درصورتي‌كه با هريك از اين نشانه‌ها مواجه شديد هرچه سريع‌تر فرد را به مراكز درماني انتقال دهيد.

_احساس گيجي بيش‌ازحد

_كاهش ضربان قلب و فشارخون

_تنفس كند يا ايست تنفسي از علائم اعتياد به هروئين

_تيرگي و كبودشدن لب‌ها

_صداي خرخر و حالتي شبيه خفگي

_بيهوشي و اغما

عوارض اعتياد به هروئين

مصرف هروئين داراي عوراض و پيامد هاي زيادي بر روي زندگي فرد مصرف كننده مي باش. از جمله پيامده ها و عوارض اعتياد به هروئين مي توان به موارد زير اشاره كرد

عوارض كوتاه مدت اعتياد به هروئين

  • آبريزش بيني و چشم
  • درد در عضلات
  • بزرگ شدن مردمك چشم‌
  • حالت تهوع و استفراغ
  • اضطراب و بي قراري
  • خارش شديد بدن
  • تنگي و كندي تنفس
  • خواب آلودگي
  • فراموشي

عوارض بلند مدت اعتياد به هروئين

عوارض هروئين در بلند مدت مي تواند پيامد هاي جبران ناپذيري را بر روي مغز و بدن فرد ايجاد نمايد و حتي احتمال فرد به بيماري هاي مختلف را افزايش مي دهد از جمله اين بيماري ها مي توان به موارد زير اشاره كرد :

  • انواع بيماري هاي كبدي
  • بيماريهاي قلبي
  • بيماري هاي كليوي
  • ايدز و هپاتيت

از طرف ديگر مصرف استنشاقي آن در طولاني مدت مي تواند موجب انواع بيماري هاي ريوي و تنفسي در افراد شود. ابتلا به بيماري هاي عفوني ديگر از جمله آبسه، يبوست و ذات الريه از جمله ديگر عوارض طولاني مدت هروئين مي باشد.

راه هاي پايان دادن اعتياد به هروئين

بر اساس تحقيقات انجام شده اعتياد به هروئين در درازمدت مي‌تواند مشكلات بسياري را به همراه داشته باشد. ابتلا به بيماري‌هاي رواني نظير افسردگي يا اختلالات زوال عقل، ناباروري و كاهش ميل جنسي و همچنين افزايش احتمال ابتلا به بيماري‌هايي نظير ايدز يا هپاتيت ازجمله بيماري‌هايي هستند كه به دليل استفاده از سرنگ‌هاي مشترك آلوده بروز پيدا خواهد كرد.

علاوه بر اين اعتياد باعث بروز مشكلات جدي در زندگي خانوادگي و موقعيت شغلي و تحصيلي فرد خواهد شد و به همين خاطر بايد نسبت به درمان اين اختلال توجه ويژه‌اي شود. يكي از مشكلاتي كه بسياري از معتادين به هروئين و خانواده‌هاي آن‌ها تجربه مي‌كنند، شروع مصرف مجدد ماده مخدر پس از يك دوره ترك است. به همين خاطر معمولاً توصيه مي‌شود كه در كنار مراحل سم‌زدايي و درمان‌هاي فيزيولوژيك كه براي ترك اعتياد به هروئين مورداستفاده قرار مي‌گيرد، از جلسات بازپروري و روان‌درماني نيز براي اين بيماران استفاده شود.

ازجمله مسائلي كه در جلسات بازپروري موردتوجه قرار مي‌گيرند مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

1. آگاهي بخشي به فرد در ارتباط با ميل به مصرف مجدد، نشانه‌هاي اين تمايل و همين‌طور راه‌هاي مبارزه با آن

2. كمك به فرد براي بهبود بيماري‌هاي روحي و مشكلاتي نظير اضطراب و افسردگي

3. شناسايي مشكلات زير بنايي كه باعث گرايش فرد به اعتياد شده و تلاش براي برطرف كردن آن‌ها

4. كمك به فرد براي بهبود روابط خانوادگي و دوستانه و به دست آوردن موقعيت اجتماعي ازدست‌رفته

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

هروئين چيست؟

هروئين نام يك ماده مخدر سفيدرنگ است كه از مورفين تهيه مي‌شود و به همين خاطر در خانواده مواد افيوني يا اوپيوئيدها قرار مي‌گيرد كه مكانيسم اصلي فعاليت آن‌ها كند كردن فعاليت دستگاه عصبي و ايجاد احساس آرامش در فرد است.

علائم اعتياد به هروئين | از كجا بفهميم فردي هروئين مصرف كرده است؟

استفاده از هروئين باعث بروز نشانه‌هايي در شرايط جسمي و روحي فرد مي‌شود كه از آن جمله مي‌توان به احساس آرامش و سرخوشي، خواب‌آلودگي و گيجي و كاهش اشتها اشاره كرد.

بهترين روش براي ترك اعتياد به هروئين كدام است؟

براي ترك اعتياد به هروئين روش‌هاي مختلفي وجود دارد كه با توجه به مدت مصرف، شرايط جسمي فرد و ساير عوامل متخصص از يكي از آن‌ها استفاده مي‌كند بااين‌حال درصورتي‌كه از جلسات بازپروري و مشاوره رواني در كنار مراحل درمان فيزيولوژيك استفاده شود احتمال اثرگذاري آن به‌مراتب افزايش پيدا مي‌كند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: علائم اعتياد به هروئين

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/12/3  ] [ ۱۶ ] [ newmiind ] [ ]

آشنايي با علائم اعتياد به هروئين يكي از مسائلي است كه براي بسياري از خانواده‌ها اهميت بسياري دارد. هروئين به‌عنوان دارويي كه از مورفين يا كدئين تهيه مي‌شود در ابتدا به‌عنوان يك مسكن در زمينه‌هاي پزشكي مورداستفاده قرار گرفت اما پس از مدتي و با توجه به خاصيت اعتيادآوري بالايي كه داشت استفاده از آن ممنوع اعلام شد. بااين‌حال مصرف غيرقانوني آن تا كنون ادامه پيدا كرده و به‌عنوان يكي از قوي‌ترين انواع مخدرها شناخته مي‌شود و سالانه افراد بسيار زيادي را درگير مي‌كند. درصورت آشنايي با علائم سوءمصرف اين ماده مخدر مي‌توانيد اعتياد به آن را در نزديكان خود تشخيص داده و براي بهبود شرايط آن‌ها اقدام نماييد. درصورتي‌كه اين نشانه‌ها را در خود يا هريك از نزديكان مشاهده مي‌كنيد، بهتر است هرچه سريع‌تر براي درمان از يك متخصص كمك بگيريد.

 

 

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

 

 

 

 

 

منبع :

 ترك هروئين 

 بهترين روش ترك هروئين 

 

علائم اعتياد به هروئين | هروئين چيست؟

هروئين يا (دي استيل مورفين) يكي از انواع مواد مخدر است كه از مورفين تهيه‌شده و قدرت اثرگذاري آن چندين برابر بيش از مورفين است. به‌طوركلي به ترياك و مواد مخدري نظير مورفين و هروئين كه از آن تهيه مي‌شوند اوپيوم يا افيون گفته مي‌شود. اصلي‌ترين مكانيسم عمل اين دسته از مواد مخدر، كند كردن فعاليت دستگاه عصبي مركزي است. به عبارتي اين مواد با اتصال به گيرنده‌هاي درد در مغز باعث افزايش ترشح مسكن‌هاي طبيعي شده و از اين طريق باعث ايجاد يك احساس آرامش و سرخوشي كاذب در فرد مي‌شود.

 

بيشتر بخوانيد : تست هروئين | آيا مي توان نتايج آزمايش هروئين را منفي كرد؟

 

نشانه‌هاي استفاده از هروئين

استفاده از هروئين مانند هر ماده مخدر ديگر باعث بروز نشانه‌هاي جسمي و رواني خاصي مي‌شود كه نشان‌دهنده استفاده از اين ماده مخدر است. البته اين نشانه‌ها با توجه به سن، جنس، وزن و همين‌طور سابقه مصرف متفاوت خواهد بود. بااين‌حال برخي از شايع‌ترين نشانه‌ها استفاده از هروئين عبارتند از:

تماس با مشاور

_احساس آرامش و سرخوشي كاذب كه با خلق معمول فرد متفاوت است

_احساس خواب‌آلودگي

_كاهش اشتها

_خشكي دهان

_گيجي و سردرگمي

_كاهش تنفس

_كاهش ميل جنسي

 

علائم اعتياد به هروئين

علاوه بر نشانه‌هايي كه در ارتباط با استفاده از هروئين بيان شد، اعتياد به اين ماده مخدر علائمي را به همراه خواهد داشت كه خبر از وابستگي جسمي و رواني به آن مي‌دهند. البته به خاطر داشته باشيد كه تشخيص قطعي ابتلاي فرد به اعتياد و همين‌طور نوع ماده مصرفي مبايد حتماً زير نظر متخصصين اين حيطه صورت بگيرد. در ادامه به علائم اعتياد به هروئين اشاره خواهيم كرد.

1. ايجاد تحمل دارويي

تحمل دارويي به اين معناست كه پس از مدتي فرد متوجه مي‌شود استفاده از ماده مخدر ديگر به‌اندازه سابق باعث بروز احساس لذت در وي نمي‌شود و براي دستيابي به لذت پيشين بايد مقدار مصرف را افزايش دهد. اين پديده معمولاً باعث خواهد شد كه فرد به ‌مرور زمان بيش‌ازپيش دچار وابستگي به ماده مخدر شده تا جايي كه بدون استفاده از آن امكان تجربه شرايط نرمال را نخواهد داشت.

2. علائم اعتياد به هروئين | بروز نشانه‌هاي ترك

افرادي كه به استفاده از هروئين اعتياد دارند پس از مدتي وابستگي جسمي و روحي به اين ماده را تجربه خواهند كرد. اين موضوع به معناي آن است كه در صورت عدم استفاده از اين ماده مخدر فرد علائم ناخوشايند جسمي و رواني نظير بي‌قراري و درد عضلاني را تجربه خواهد كرد.

3. رفتارهاي دارو جويي

به دنبال اعتياد به هروئين، فرد زمان زيادي از روز را صرف استفاده از اين ماده مخدر، تلاش براي تهيه آن يا برنامه‌ريزي براي استفاده از آن خواهد كرد. درنتيجه بهره‌وري وي در ساير زمينه‌ها كاهش پيداكرده و مشكلاتي درزمينهٔ مسائل تحصيلي، شغلي و به‌خصوص خانوادگي فرد اتفاق خواهد افتاد.

 

نشانه‌هاي ترك هروئين

علائم ترك يا همان نشانه‌هاي وابستگي به هروئين عبارتند از:

_بي‌قراري

_تحريك‌پذيري

_تعريق بيش‌ازحد

_افسردگي

_درد عضلاني

_دردهاي شكمي، اسهال، تهوع و استفراغ

درصورتي‌كه فرد مصرف ماده مخدر را به‌يك‌باره قطع كند و يا نسبت به قبل مقدار كمتري از اين ماده را استفاده كند، اين نشانه‌ها ظرف حداكثر 12 ساعت بروز پيداكرده و شدت آن‌ها به‌تدريج افزايش پيدا مي‌كند.

 

علائم اعتياد به هروئين | علائم مسموميت با هروئين

به دنبال اعتياد به هروئين، مسموميت يا اوردوز يكي از مشكلاتي است كه احتمال مي‌رود براي فرد پيش بيايد. مسموميت مي‌تواند به دنبال بالا رفتن تحمل دارويي و يا استفاده همزمان از انواع مواد مخدر ايجاد شود. در ادامه مهم‌ترين نشانه‌هاي اعتياد به هروئين را با يكديگر بررسي خواهيم كرد. درصورتي‌كه با هريك از اين نشانه‌ها مواجه شديد هرچه سريع‌تر فرد را به مراكز درماني انتقال دهيد.

_احساس گيجي بيش‌ازحد

_كاهش ضربان قلب و فشارخون

_تنفس كند يا ايست تنفسي از علائم اعتياد به هروئين

_تيرگي و كبودشدن لب‌ها

_صداي خرخر و حالتي شبيه خفگي

_بيهوشي و اغما

 

بيشتر بخوانيد : ترك هروئين | طول درمان و عوارض ترك هروئين در خانه

 

ترك اعتياد به هروئين

اعتياد به هروئين در درازمدت مي‌تواند مشكلات بسياري را به همراه داشته باشد. ابتلا به بيماري‌هاي رواني نظير افسردگي يا اختلالات زوال عقل، ناباروري و كاهش ميل جنسي و همچنين افزايش احتمال ابتلا به بيماري‌هايي نظير ايدز يا هپاتيت ازجمله بيماري‌هايي هستند كه به دليل استفاده از سرنگ‌هاي مشترك آلوده بروز پيدا خواهد كرد.

علاوه بر اين اعتياد باعث بروز مشكلات جدي در زندگي خانوادگي و موقعيت شغلي و تحصيلي فرد خواهد شد و به همين خاطر بايد نسبت به درمان اين اختلال توجه ويژه‌اي شود. يكي از مشكلاتي كه بسياري از معتادين به هروئين و خانواده‌هاي آن‌ها تجربه مي‌كنند، شروع مصرف مجدد ماده مخدر پس از يك دوره ترك است. به همين خاطر معمولاً توصيه مي‌شود كه در كنار مراحل سم‌زدايي و درمان‌هاي فيزيولوژيك كه براي ترك اعتياد به هروئين مورداستفاده قرار مي‌گيرد، از جلسات بازپروري و روان‌درماني نيز براي اين بيماران استفاده شود.

ازجمله مسائلي كه در جلسات بازپروري موردتوجه قرار مي‌گيرند مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

1. آگاهي بخشي به فرد در ارتباط با ميل به مصرف مجدد، نشانه‌هاي اين تمايل و همين‌طور راه‌هاي مبارزه با آن

2. كمك به فرد براي بهبود بيماري‌هاي روحي و مشكلاتي نظير اضطراب و افسردگي

3. شناسايي مشكلات زير بنايي كه باعث گرايش فرد به اعتياد شده و تلاش براي برطرف كردن آن‌ها

4. كمك به فرد براي بهبود روابط خانوادگي و دوستانه و به دست آوردن موقعيت اجتماعي ازدست‌رفته

براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

 

سؤالات متداول

1.هروئين چيست؟

هروئين نام يك ماده مخدر سفيدرنگ است كه از مورفين تهيه مي‌شود و به همين خاطر در خانواده مواد افيوني يا اوپيوئيدها قرار مي‌گيرد كه مكانيسم اصلي فعاليت آن‌ها كند كردن فعاليت دستگاه عصبي و ايجاد احساس آرامش در فرد است.

2.علائم اعتياد به هروئين | از كجا بفهميم فردي هروئين مصرف كرده است؟

استفاده از هروئين باعث بروز نشانه‌هايي در شرايط جسمي و روحي فرد مي‌شود كه از آن جمله مي‌توان به احساس آرامش و سرخوشي، خواب‌آلودگي و گيجي و كاهش اشتها اشاره كرد.

3.بهترين روش براي ترك اعتياد به هروئين كدام است؟

براي ترك اعتياد به هروئين روش‌هاي مختلفي وجود دارد كه با توجه به مدت مصرف، شرايط جسمي فرد و ساير عوامل متخصص از يكي از آن‌ها استفاده مي‌كند بااين‌حال درصورتي‌كه از جلسات بازپروري و مشاوره رواني در كنار مراحل درمان فيزيولوژيك استفاده شود احتمال اثرگذاري آن به‌مراتب افزايش پيدا مي‌كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره _ تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

 

 

 

منبع :

 ترك هروئين 

 بهترين روش ترك هروئين 

امتیاز:
بازدید: 11
برچسب:
:
[ 1399/9/17  ] [ ۰۷ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 6
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب